THE POUR You know what it is  2 scan  Scand with epson 3450 with Noice Reduc 48 bit Shot on NPS at MATC with Toyo

Leskende sommerdrink

En sea breeze er akkurat hva du trenger nå i varmen.

Ukens drink kan minne om en longdrink-variant av cosmopolitan, da de begge inneholder vodka og tranebærsaft (cranberry juice). Sea breeze er den engelske betegnelsen for pålandsvind, og både vinden og drinken har da også en svalende effekt. Flere assosiasjoner til sjø kommer av at den mest populære typen cranberry juice heter Ocean Spray.

Denne syrlige og leskende drinken er veldig lett å lage, da den kun har tre ingredienser. Vodkaen er grei, og grapefrukt-juice er også lett å få tak i. Tranebærsaft bør du finne i hyllene på de mer velassorterte supermarkedene. Her er oppskriften:

1 del vodka

3 deler tranebærsaft

1 del grapefrukt-juice

Fyll et stort longdrinkglass med isbiter og hell i ingrediensene i den rekkefølgen de er listet opp ovenfor. Pynt gjerne drinken med en skive eller båt av lime. Du kan også riste drinken i en shaker hvis du liker å få ingrediensene bedre blandet og litt skum på toppen.

Har du lyst på noe søtere og sterkere, skal du prøve en rusty nail.