politibil_kveld_14

Politiloggen

Politiet i distriktet har hatt en rolig natt. Her er et utdrag fra politiloggen.

Karmøy – tyveri
En 33 år gammel mann ble kl.2230 pågrepet i Kopervik etter at han hadde vært inne i to ulåste biler og stjålet div. kort fra den ene bilen. Anmeldes også for trusler mot politiet da han ble satt i arrest.

Haugesund – ordensforstyrrelser
Politiet har ved flere anledninger løst opp tilløp til krangling, og tilløp til slåsskamper i sentrum. Ingen er blitt pågrepet, og ingen er blitt påført skader. Det har også vært to tilfeller av høy musikk som ble dempet ved private fester  

Vindafjord – forsøk på innbrudd i hytte
Kl. 0530 fikk politiet melding om at noen forsøkte og ta seg inn i hytte i Vikedal, men ble overrasket av hytteeier som bodde på hytten i helga. Flere personer stakk fra stedet i båt. Båten ble funnet igjen i Vikedal.