sjur

Poengdeling mellom FKH2 og Djerv 1919

FKH2 delte poengene med Djerv 1919 i dagens 3. divisjonsoppgjør.

I et vær som minnet om alt annet enn sommer var det FKH2 som var det førende laget. Rekruttene hadde ballen mest, men et hardtkjempende og kompakt Djerv 1919 slapp FKH2 til får sjanser.  FKH-rekruttene fikk lite til å fungere, og klarte ikke å finne åpninger i Djerv 1919 forsvaret. Dermed ble det mange halvtamme skuddforsøk fra distanse i 1. omgang.

2. omgang ble preget av at Djerv 1919 la seg lavt på banen , og ventet på de riktige øyeblikkene til å slå kontra. De kom sjeldent, og omgangen utartet seg til å bli et oppgjør kun for de spesielt interesserte, med få sjanser til begge lag.

Til tross for at omgangen var blottet for de helt store sjansene, ble det tilslutt mål i kampen. Først får Sten Ove Eike en stikker som han benytter. Alene med keeper er han sikker og gir FKH2 ledelsen etter halvspilt omgang.

Den ledelsen varer til det gjennstår 5 minutter. Et poengjagende Djerv 1919 får frispark på spissen av 16 meteren. Frisparket blir slått presist og treffer hodet til Per Andre Øritzland som stanger ballen i mål. 

Det ender 1-1 i en kamp som var av det kjedelige slaget.