ole_gunnar_solskjaer

-Haugesund var effektive

Ole Gunnar Solskjær så nok en del som kunne rettes på etter kampen mot FKH.

FK Haugesund ydmyket Molde i kveldens kamp, og vant hele 5-0 mot et Moldelag som var favoritter før kampen.  Molde skapte nesten ingenting i løpet av 90 minutters fotball. Ole Gunnar Solskjær mener laget likevel tidvis spilte god fotball.

-Jeg synes vi spiller god fotball mellom de to 16-meterne. Haugesund er effektive og skårer fem mål, og den dårlige starten ødelegger mye for oss, sier Solskjær.

På forhånd pekte Solskjær på to gode spisser som et av FKHs beste angrepsvåpen, i tillegg til Alexander Søderlund. Sistnevnte skåret 1-0 målet, Thomas Sørum skåret to mål og Nikola Djurdjic ett. Dermed kom alle tre på skåringslisten.

-De var gode, og skapte trøbbel for oss. De overrasket oss ikke, for vi viste hva de kom med, sier Solskjær