akra_jubler_0

Åkra tok alle poengene

Åkra ble for sterke for Djerv 1919.

Åkra har gjort det for vane å skåre tidlig i kampen. Så også mot Djerv. I kampens første minutt fikk Karmøylaget tildelt straffe. Det satte Geir Tharaldsen sikkert i mål.

Åkra hadde ballen mest, men kampen var preget av unøyaktigheter og få sjanser i 1. omgang. Det var likevel gjestene fra Karmøy som var mest effektive. Etter 32 minutter dobler André Helland Åkra sin ledelse til 2-0.

Også i 2. omgang skåret bortelaget et tidlig mål. 46 minutter er spilt da Morten Aarvik finne nettmasken. Han gir Åkra 3-0 og kampen er i praksis avgjort. 

Djerv 1919 kjempet tidvis hard, men fikk lite til å fungere offensivt. Etter Åkras tredje skåring hevet imidlertid laget seg noe. I det 59 minuttet lykkes de. Thormod Benonisen  er frempå og reduserer til 1-3. 

Så skjer det som ofte skjer. Bare ett minutt setter at håpet ble tent for hjemmelaget, slukkes det permanent. Paul Arthur Aanensen trekker seg fri og gir Åkra 4-1. 

Tre minutter på overtid får Djerv 1919 muligheten til å oynte på resultatet. Hjemmelaget blir tildelt straffe. Den settes i mål av Robin Gard. Dermed vinner Åkra 4-2.