skaringsjubel_0

Videre i cupen

FKH måtte slite, men vant til slutt 5-3 på Randaberg i kveldens 3. rundekamp. Dermed er laget videre i cupen.

Et skadeutsatt FK Haugesund var favoritter mot bunnlaget i adeccoligaen, og tok oppskriftsmessig ledelsen etter 12 minutter. Daniel Bamber får slått et presist innlegg og Nikola Djurdjic setter ballen i mål.

Før kampen ble det en del snakk imbrødreduellen mellom FKHs Eirik Ulland Andersen og storebroren Andreas Ulland Andersen. Sistenevnte markerte seg etter 22 minnutter. Fra skrått hold setter han ballen forbi Lars Øvernes og utligner til 1-1

Etter 41 minutt sender Vegard Skjerve en nydelig pasning fram til Thomas Sørum som fra 16 meter satt ballen i mål. ermed ledet FKH 2-1 til pause.

Etter en jevnspilt 1.omgang tok FK Haugesund kommandoen fra start. I det 48. minutter viser Daniel Bamberg nok en gang sin presise innleggsfot. Tom Erik Nordberg header ballen i mål. FKH ledet 3-1 og alle trodde kampen var avgjort.
Det var den ikke. For etter skåringen så det ut som om den berømte lysbryteren ble slått av. Hjemmelaget fikk lov til å gjøre som de ville, og reduserte til 2-3 bare noen minutter senere. Igjen er det Andreas Ulland Andersen som står for målet.

I det 55 minuttet er det duket for 3-3. Fredrik Nordberg utnytter en misforståelse mellom Lars Øvernes og FKH-forsvaret, og skyter Randaberg inn i kampen igjen.

FK Haugesund svarer med å skru opp tempoet. I det  74 minutt får de uttelling. Etter mye klabb og babb inne i Randaberg-forsvaret setter Alexander Søderlund inn 4-3 til FKH.

Lite skjedde før 3 minutter på overtid. FKH fikk straffe som Sten Ove Eike satt i mål. Dermed ble det 5-3 og FK Haugesund er et skritt nærmere Ullevaall. 4. rundeoppsettet trekkes førstkommende fredag.

FKH stiller med følgende lag:

Lars Øvernes, Chris Pozniak, Vegard Skjerve, Tom Erik Nordberg, Tor Arne Andreassen, Daniel Bamberg, Umaru Bangura, Ugonna Anyora (Trygve Nygaard fra 90.), Alexander Søderlund, Nikola Djurdjic (Eirik Ulland Andersen fra 83.) og Thomas Sørum (sten Ove Eike fra 78)

Innbytterei: Per Morten Kristiansen, Trygve Nygaard, Eirik Ulland Andersen, Sten Ove Eike og Andreas Tomren  Stave.