Uavgjort i lokaloppgjøret

Torvastad og Stegaberg spilte i kveld uavgjort 2-2 i lokaloppgjør på Håland. Et torvastadmål på overtid sikret hjemmepoeng.

Gjestene fra Tysvær tok ledelsen etter 16 minutter av første omgang. Dag Frode Tønnesen treffer godt på et langskudd, også scorer noe heldig. Dette holdt også til pause. Hjemmelaget utlignet etter 12 minutter av 2. omgang ved Lars Jørgen Våge. Snaut ti minutter før slutt gav Tormod Kydland Stegaberg en ny ledelse, men på overtid scorer Lars Jørgen Våge sitt andre mål for dagen og sikrer ett poeng.

-Jeg er skuffet, dette var to poeng for lite, sier torvastadtrener, Øyvind Larsen. Vi griper ikke muligheten når vi får den. Med seier i dag hadde vi vært helt i toppen, sier han.

Stegaberg var heller helt fornøyd. -Når vi tar ledelsen 2-1 ti minutter før slutt har jeg god tro på seier, sier stegabergkaptein, Håkon Andre Waage. -Vi har vist en fin progresjon og tatt bra med poeng etter en litt trang start, sier Waage. Vi sikter likevel ikke høyere enn å berge plassen, sier han.