havard_nordtveit

Nordtveit på A-landslaget

Håvard Nordtveit er inne i landslagsvarmen. Tysklandsproffen ble i dag tatt ut i Egil Olsen sin landslagstropp mot Litauen.

Vatsbuen har gjort sakene sine godt siden ha dro til Borussia Mönchengladbach og tysk bundesliga. Nordtveit har spilt fast som defensiv midtbane på de tyske laget som har slitt i bunnen av tabellen. Det er første gang Nordtveit er tatt med i en a-lagstropp.

Men selv om Nordtveit er inne i landslagsvarmen mot Litauen har ”Drillo” ikke funnet plass i landslagstroppen i EM-kvalifiseringskampen mot Portugal.

– Vi har én nykommer i troppen, og det er Håvard Nordtveit. Han har spilt fast på Borussia Mönchengladbach i hele 2011, og er en spennende spiller som vi har lyst til å teste ut, sier landslagssjefen på en presskonferanse i dag.

Med mot Portugal er imidlertid Christian Grindheim. Som ventet ble Haugesunderen tatt med i troppen som skal møte Portugal i den viktige kvalifiseringskampen. Grindheim har sagt han vil bort fra Heerenveen i Nederland, og ønsker nok å vise seg frem i den kampen.

Grindheim har akkurat avsluttet sesongen i Nederland, og har reist hjem til Haugesund. Der vil han trene med FK Haugesund.

Grindheim vil være gjest i ”1730 direkte” på TV Haugaland i kveld.

Har du spørsmål til Christian Grindheim kan det sendes til redaksjon@tvhaugaland.no