kopervik

Kopervik vant borte på Åsebøen

Kopervik tok en grei seier da de møtte FKH2 på bortebane; på Åsebøen.

FKH 2 sto som arrangør og var satt opp som hjemmelag i dagens kamp. Men på grunn av dårlige baneforhold på deres vante hjemmebane, Haugebanen, ønsket de å spille et annet sted. Iherdig jobbing til tross, laget klarte ikke å skaffe bane i Haugesund, og valgte heller å spille kampen på Åsebøen. Dermed var det Kopervik som nok egentlig hadde hjemmebanefordelen, til tross for bortekampen.

Vær og vind ødela de den første halve timen på Åsebøen. Ballen gikk i alle retninger, og det var tidvis umulig å treffe medspillere. Rett som det var ble ballen liggende igjen mens spillerne var på vei fremover. 

Likevel var der Kopervik som behersket baneforholdene best. 34 minutter ut i kampen kommer Eirik Aksnes seg fri og sender dagens bortelag, Kopervik, i ledelsen. Kun fire minutter senere utlignet FKH-rekruttene til store protesterfra Kopervik. Et hardt innlegg ser ut til å treffe armen til FKHs Rune Moe. Ballen går i mål, en skåring Kopervikmener burde vært avblåst for hands. Lagene går til pause med 1-1.

Vinden løyet noe i 2.omgang. Samtidig forsvant overvannet fra banen. Det gjorde det enklere for Kopervik. Allerede 10 minutter ut i omgangen skårer Eirik Aksnes sitt andre mål for dagen, og Kopervik ledet 2-1.

Etterhvert som omgangen skred frem ble også nivåforskjellen på lagene tydligere. Kopervik ble giftigere og giftigere mot stadig mer sliten FKH rekrutter. Etter at FKH2 hadde yppet seg noe ble kampen avgjort. Kopervik kontrer hurtig etter et FKH-angrep. Helge Nordahl får uhindret heade inn 3-1. Etter dette kontrollerte Kopervik kampen, og 5 minutter på overtid skårer de sitt fjerde mål for dagen. Leif Johan Johanessen får æren av å fastsette sluttresultatet til 4-1.

-Vi gjør en dårlig 1.omgang og en god 2. omgang. Vi er fornøyd med dagens resultat, sier dagens KIL-trener Knut Ystaas.