politiskilt_4_5

Rus og rolp

Politiet har vært i aksjon stort sett hele natta, fra ytterst til innerst i politidistriktet. Den røde tråden i meldingene er fyll og bråk. Her er politiets egen logg.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

KJØRING UTEN FØRERKORT I HAUGESUND

Kl. 0027 stopper og kontrollerer politiet en bil, der fører ikke har gyldig førerkort.  Mannen anmeldes.

BERUSET GJEST PÅ UTEPLASS I KOPERVIK

Kl. 0053 mottas melding om overstadig beruset gjest som oppfører seg truende. Politiet kommer til plassen, men da er gjesten sendt bort i bil. Ingen anmeldelse.

BRÅK PÅ OVERNATTINGSPLASS STORD

Kl. 0106 mottas melding om bråk og trusler inne på et rom. Politiet kommer til plassen, men da har lufta gått ut av kamphanene og det er rolig.

RUSA PERSONER PÅ UTEPLASS I HAUGESUND

Kl. 0119 politiet kommer i kontakt med to personer som er tydelig ruset.  Begge anmeldes for bruk av narkotika.

FORULEMPING AV POLITIET PÅ BREMNES, BØMLO

Kl. 0120 blir en ungdom anmeldt for med ord og gjerning ha klart å vise hva han mener om politiet.

UBUDEN GJEST NORD I HAUGESUND

Kl. 0129 mottas melding om en ubuden gjest som er kommet inn i huset. Politiet kommer til plassen og snakker med partene. Det kan være en person som har gått på feil dør. Vil forsøke ei dør lenger borte i gata.

ORDENSFORSTYRRELSE I ETNE

Kl. 0137 meldes det om behov for politi på Kulturhuset i Etne. En person lager bråk og vil ikke etterkomme beskjeden han får av vaktene. Politiet kommer til plassen, men mannen er fortsatt ikke villig til å etterkomme pålegg fra politiet. Han blir dermed tatt med til arresten for overnatting. Forholdet anmeldes.

LEGEMSBESKADIGELSE I SAUDA

Kl. 0145 kontaktes politiet i Sauda av en fornærmet, som opplyser å ha blitt slått ned.  Han har vært innom den lokale legevakten og sydd seks sting.  Skaden er i følge mannen påført av tilreisende folk.  Saken blir fulgt opp av politiet i Sauda.

ORDENSFORSTYRRELSE UTEPLASS I HAUGESUND

Kl. 0212 politiet tar hånd om en mann, som har vært innblandet i slagsmål inne på uteplassen. Mannen anmeldes og blir tatt med for overnatting i arresten.

FULL OG VOLDELIG GJESTE UTEPLASS I HAUGESUND

Kl. 0238 bistår politiet vakten på en uteplass. To gjester blir tatt med bort fra stedet og anmeldes.

KNUST RUTE I BRUGATA SAUDA.

Kl. 0249 oppdager politiet at den ytterste ruta i et hus er knust, mulig er det kastet en gjenstand i vinduet.  Politiet har fått informasjon i saken og vil følge den opp.

SJÅFØRBRÅK PÅ RUBBESTADNESET.

Kl. 0315 mottas melding om bråk mellom sjåfør og feststemte passasjerer.  Det er nødvendig med politi. Politiet kommer, megler og forholdet blir ordnet på stedet.

TRAFIKKONTROLL SAUDA

Kl. 0334 gjennomfører politiet trafikkontroll. Det blir gitt pålegg til fører av moped.

OLJESØL FV67 LITLABØVEGEN STORD           

Kl. 0349 meldes det om oljesøl i vegbanen. Politiet kommer til stedet, der er mye olje i vegbanen, mulig hydraulikkolje. Oljesølet er i området Litlabøvegen/Åkervikåsen og kan være farlig for tohjulinger. Vegtrafikksentralen blir varslet.

INNBRUDD – KNUST RUTE I LOKALE RAGLAMYR HAUGESUND

Kl. 0414 melder et vaktselskap om innbrudd. Ei rute på ca 2 x 1 meter er knust. Politiet kommer til plassen, forsøker å sikre spor og eventuelt opptak på kamera.