media2-b

-Politikerne blir overkjørt

Fylkesadministrasjonen har satt sinnene i kok ved Åkrehamn videregående skole. Fylkesrådmannen har nemlig fremskyndet avgjørelsen om å flytte media- og kommunikasjonslinja fra Åkra til Kopervik. –Lokaldemokratiet blir satt på sidelinja, hevdes det fra skolens side.

I en pressemelding signert rektor, ansatte og tillitsvalgte ved skolen blir det vist til at opplæringsutvalget i Karmøy kommune i mars bestemte seg for å vurdere skolestrukturen i den videregående skolen, og at det fortsatt skulle være 450 elever både i Åkrehamn og i Kopervik. – Vi trodde vi fikk tid og ro til en skikkelig prosess med fornuftige debatter, saklige argumenter og fornuftige løsninger. Nå har fylkesrådmannen framskyndet avgjørelsen om å flytte medier og kommunikasjon til Kopervik, uten at noe er diskutert eller vurdert, og uten at de har noen holdbare argumenter for flytting, sier Elin Salvesen på vegne av personalet ved Åkrehamn vgs.