vedavag_skuffet

Vea spilte uavgjort, Nord vant

To lokale 4. divisjonslag var i aksjon i går kveld. Det endte med en seier og en uavgjort.

Vedavåg møtte Havørn i en tøff bortekamp. Karmøylaget åpnet kampen bra, og etter 20 minutter skårer de kampens første mål. Flott kombinasjonsspill på kanten fører til et innlegg. Inne i feltet venter Gunnar Svela. Fra 6 meter gir han Vea ledelsen. Den ledelsen skulle holde nesten helt inn. I det 83. minuttet utligner Havørn, og Vea må ta til takke med et poeng.

-Jeg er godt fornøyd med resultatet. Vi viser god moral i laget, og gjør en god kamp. Det er likevel litt surt å miste alle poengene så sent i kampen, sier Vea-trener Ståle Hetland.

Som sist mot Stegaberg, skapte også denne gangen laget flere store sjanser uten at de klarte å få skikkelig uttelling. Hetland innrømmer at de skårer for lite. Han er likevel ikke bekymret.

-Vi produserer nok sjanser, og jeg har tro på at det vil løsner snart, sier Hetland.

Veas neste motstander er Sveio. Kampen spilles hjemme på Vea på ”Slettens dag” neste søndag.

Også Nord spilte kamp i går. Karmøylaget møtte Figgjo borte, på en bane som beskrives som alt annet enn bra.

-Banen ar helt forferdelig, og var ikke egnet til å spille fotball på, sier Nord-trener Per Erik Gjesdal.

Jens Sortland gav Nord ledelsen med et hodestøt i 1. omgang, mens Alexander Skree fastsatte sluttresultatet til 2-0 like før full tid.

-Vi gjør en god kamp mot et lag som ikke er interessert i å spille fotball. Det var aldri tvil om hvilket lag som var det beste, sier nord-treneren.

Nord har enda til gode å tape i årets 4.divisjon. Gjesdal mener laget har bevist at de er et topplag.

-Slik vi fremstår nå er vi et vinnerlag, og er inne i flytsonen. Slik situasjonen er i dag bør vi forbli et topplag frem mot ferien, sier Gjesdal.

Neste fredag skal Nord møte Haugar i det som Gjesdal beskriver som en av årets tøffeste kamper.