dsc00289

Stegaberg vant mot Vea

Stegaberg vant noe overraskende mot Vea.

Vea har fått en god start på årets sesong. Mot Stegaberg hjemme på Sletten var de knepne favoritter.

Men Stegaberg var ikke kommet til Sletten stadion for å legge seg bakpå. 10 minutter ut i kampen står det 1-0 til gjestene. Espen Tørresdal krangler ballen i mål.

Vea hadde ballen mye uten at de klarte å skape de helt store mulighetene. Med upresist pasningsspill klarte de sjelden å true bakrommet til Stegaberg. De gangene Vea kom igjenom  var enten angrepsrekken til Vea ubeslutsomme, eller så sto stegabergkeeper Krisitian Storesund i veien.

Men helt ufarlige var ikke hjemmelaget . Den største sjansen kommer to minutter før pause. Vea spiler fint, og trer gjennom Hans Olav Simonsen. Han klarer midlertid ikke på sette ballen i mål bak Krisitan Storesund.

Mange trodde at Vea kom til å pøse på for å ta tak i kampen igjen. Det gjorde de ikke, og Stegaberg viste at de hadde god kontroll på kampen. Selv om laget ble presset lenger tilbake, var det Stegaberg som var nærmest skåring. Flere ganger kom de igjennom, og satte Vea-keeper, André Fiskum under press.

To minutter på ovetid tror alle at Vea utligner, men den gang ei. Ballen blir reddet lekkert av Kristian Storesund i stegabergmålet. Bortelaget vinner fortjent 1-0.

-Vi er gode i dag og burde vunnet med flere mål, sier en fornøyd stegabergtrener Svein Søderlund.