cecilie_pedersen_5

-Jeg har gjort det de ba meg om

Avaldsnestrener Jan Tore Jåstad vraket Cecilie Pedersen fra Avaldsnestroppen på grunn av motivasjonsproblemer. Cecilie Pedersen tar avgjørelsen til etteretning.

Tvh.no har gjentatte ganger forsøkt å få en kommentar fra Cecilie Pedersen angående vrakingen uten å lykkes. I går gom svaret.

– Jeg har egentlig ikke lyst å kommenter denne saken noe mer, men sånn situasjonen er så har jeg sagt ja til å fullføre kontrakten med Avaldsnes. Jeg har spilt kamp og gjort alt de har sagt jeg skal gjøre. Beskjeden kom overraskende, men jeg er profesjonell og tar beskjeden jeg har fått til etterretning og respekterer den. Jeg skal støtte laget fra tribunen, skriver Pedersen i en tekstmelding.

Pedersen spilte etter eget utsagn kun for halv maskin i Avaldsnes sin seriekamp mot Fortuna Ålesund forrige helg. I tillegg uttalte hun at hun ikke var motivert for spill i 1.divisjon. Det fikk Jåstad til å reagere. Pedersen står ved uttalelsen.

-Jeg står for det jeg har sagt. 1. divisjonsspill er ikke optimalt for meg uavhengig om det er Avaldsnes, Alta eller Vålerenga, skriver Pedersen.

Landslagstrener Eli Landsem har tidligere uttalt at et kamptilbud vil være viktig for landslagsspillerens forberedelser til VM i Tyskland. Pedersen sier vrakingen ikke vil ha noen ting å si for hennes forberedelser.

-Jeg skal fullføre treningsopplegget som jeg har hatt hele tiden frem mot VM. Det er der fokuset har vært, og fremdeles er. Dette endrer ingenting, sier landslagsspissen.

Tidligere har spillerorganisasjonen NISO vært inne i bildet for å prøve å løse konflikten mellom Avaldsnes og Cecilie Pedersen. Selv ønsker ikke landslagsspissen å utale seg om dette, men advokat Eirik N. Monsen i NISO bekrefter at de fremdeles er i dialog med Pedersen i saken.

-Dette er ikke en ideell situasjon verken for klubb eller spiller. Saken er svært komplisert. Utover dette har jeg ikke lyst til å kommentere denne saken ytterligere, sier Monsen.