090511_fkh2

Poengdeling for FKH 2

Et ungt rekruttlag klarte kun poengdeling i dagens kamp mot Sotra.

Det var bortelaget Sotra som åpnet best i idrettsparken. Syv minutter ut i kampen kunne de tatt ledelsen, men headingen går i stolpen.

FKH rekruttene virket litt tannløse i starten av kampen, og fikk ikke bena til å gå hurtig nok. Etter 14 minutter får de sin første mulighet i kampen. Fra skrått hold redder Sotrakeeperen fint.

Sotra treffer metallet for andre gang etter 21 minutter, og seks minutter senere står det 0-1. Mads Århus drar seg fri, dribler seg rundt Lars Øvernes og setter ballen i åpent mål. Gjestene leder på dette tidspuktet fortjent 1-0.

FKH 2 virket til tider uinspirert, og det hadde ikke vært noen ting å si på om gjestene fra Hordaland hadde ledet flere mål til pause. På overtid i 1.omgang treffer de metallet for tredje gang på 45 minutter.

FKH 2 skulle så smått våkne til live i 2. omgang. En frisk Eirik Ulland Andersen satter fart på FKH 2 angrepet etter pause, og hadde flere gode muligheter. 

Gjestene fra Sotra ple presset lenger tilbake, men var langt i fra ufarlige 19 minutter ut i 2. omgang er FKH 2 heldige som slipper unna skåring i mot. Sotra får en trippesjanse, men to redninger av Lars Øvernes og en redning på strek hidrer mål.  

FKH 2 tok mer og mer over utover i kampen, og Sotra ble presset lenger tilbake i banen. Eirik Ulland Andersen skapte flere ganger trøbbel for Sotra, men lyktes ikke helt. 

En som derimot gjorde det var Aleksander Tomre Stave. Med et lekkert skudd fa rundt 18 meter fastsetter han sluttresultatet til 1-1 og poegdeling.