tor_arne_andreassen_skade_stabaek_0

Innlagt på sykehus

Tor Arne Andreassen er innlagt på sykehus.

Etter 17 minutter av mot Stabæk gikk Tor Arne Andreassen i bakken etter en duell. For publikum så det alvorlig ut, men hardhausen fortsatte å spille etter å ha blitt undersøkt. I går ble han innlagt på sykehus for kontroll.

-Det var legen som mente han burde undersøkes grundigere. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, annet en at han fikk seg en smell i nakkeregionen, sier medisinsk koordinator i FKH, Rune Lothe.

Andreassen skal til MR og røntgen i dag for å sjekke ut skaden. Lothe håper midtbanekrigeren slipper unna et skadeavbrekk. Midtbanespilleren ble undersøkt av FKHs fysioterapeut Darek Dalke i flere minutter da han ble liggende, før han spilte videre. I pausen ble han byttet ut med Tom Erik Nordberg. Lothe mener klubben gjorde rett da de lot Andreassen spille videre.

-Vi lot ham spille videre frem til vi fikk tilbakemelding fra legen. Da han sa at ”Tori” ikke burde spille videre tok vi ham av banen, sier Lothe.

Lothe vet enda ikke hvor lenge Andreassen blir liggende på sykehus. Mest sannsynlig er han ute til cupkampen mot Bjarg på onsdag. Hvis skaden ikke er alvorlig kan han rekke Rosenborgkampen 16.mai.

Skadelisten til FKH begynner å bli veldig lang. En annen spiller som måtte ut med skade i går var Chris Pozniak. Han fikk føling med en strekk bak i låret.

-Vi håper at han ble tatt av før det ble alvorlig, sier Lothe.