haugaravaldsens

Seier til Avaldsnes, tap for Haugar

Avaldsnes har fått en god start i kvinnenes 1. divison. Lørdag tok de sin andre seier da de vant 3-1 mot Fortuna Ålesund.

VM-aktuelle Cecilie Pedersen var med fra start for Avaldsnes, men det var en annen spiller som skulle markere seg mest. Mona Staveland Snørteland var i storform og sørget for to scoringer i tillegg til flere store sjanser.

Etter 29 minutter spill gav hun Avaldses ledelsen. 11 minutter sener var det Cecilie Pedersen som skåret. Avaldsnes var aldri truet selv om Aina Berg reduserte for gjestene etter 72 minutter. Mona Staveland Snørteland og Avaldsnes svarte umiddelbart og fastsatte slutt resultatet til 3-1.

Dermed leder Avaldsnes 1.divisjon med full pott etter 2 kamper. 

En like god serieåpning har ikke Haugardamene hatt. Etter to uavgjorte kamper gikk de på sitt første tap mot Sarpsborg 08 i dag, selv om kampen startet godt for terrierne.

Allerede før det var spilt 15 minutter ledet laget 2-0 etter at Christina Krogdahl skåret 1-0. Ane Sævareid doblet ledelsen da hun satte et frispark i mål etter 11 minutter spill. Det hjalp imidlertid så lite. Sarpsborg 08 våknet mer og mer til liv, og reduserte før pause.

Etter hvilen tok vertene totalt over, og skåret tre til. Haugar taper med det 4-2.