politibil_kveld_7

Politiloggen

Kjøring uten førerkort og høy musikk er noe av det politiet i distriktet hadde å henge fingrende i natt til søndag. Her er politiets egen oversikt.
Kjøring uten førerkort – Erfjord, Suldal
Ved midnatt natt til søndag 08.05.11 utførte en politipatrulje fra Sauda og Suldal lensmannsdistrikt en rutinekontroll av en lett motorsykkel i Erfjord i Suldal. Føreren, en ung mann på 16 år, hadde ikke gyldig førerkort for motorsykkel. Hans foresatte ble varslet og anmeldelse utferdiget.
Like over midnatt i Haugesund meldte en forbipasserende om innbrudd i en personbil Djupaskarvn v/ Haugesund stadion. Politiet har utført åstedsundersøkelse og sikret spor.
 
Trafikkuhell uten personskade – Rv 47, Håvik, Karmøy
Kl. 0020 mottok politiet melding om trafikkuhell ved den nye rundkjøringen på Håvik. Påkjørsel bakfra etter at forankjørende bil hadde foretatt en nødbrems for et dyr. Ingen personskade, men materielle skader på kjøretøyene. Ingen sak for politiet.
 
Fest ut av kontroll – Kopervik
Kl. 0130 rykket politiet ut for å dempe høy musikk i et boligområde i Kopervik. Ved patruljens ankomst var det en fest som var ute av kontroll. Mange berusede festdeltakere og høyt støynivå. Festen ble avsluttet av politiet.
 
Tyveri av bensin fra to båter, Sveio
Kl. 0153 meldte beboere i et nyere boligfelt i Sveio om en bil som lusket rundt i båthavnen som tilhører boligfeltet. Ved nærmere undersøkelse var det stjålet bensin fra to forskjellige båter. Politiet har spor å gå etter. Sakene vil bli etterforsket videre.
 
Urinering på offentlig sted, Haugesund
Kl. 0254 kom en politipatrulje over en mann i slutten av 40-årene som tisset opp etter vinduene på et forretningsbygg i sentrum. Da han ble konfrontert med dette innga han seg i diskusjon med patruljen og mente de burde ha viktigere ting å foreta seg enn å legge seg opp i hvor han ville late vannet. Han hadde heller ikke ID-papirer på seg og var heller ikke behjelpelig med å opplyse politiet om sin ID. Dette endte i drukkenskapsarresten. Søndag blir det avgjort om han får tilbud om å avgjøre saken med en bot.
 
Grovt tyveri ved innbrudd i bolighus, Etne
Kl. 0255 meldte et ektepar i Etne om at det hadde vært gjort innbrudd i huset deres mens hun hadde vært ute for kvelden. En patrulje ble sendt til stedet for å starte etterforskning. Det er foreløpig ingen full oversikt, men det er på det rene at det er stjålet for store verdier i gullvarer.
 
Trafikkforhold, Haugesund
Kl. 0332 ble en ung mann fra Tysvær stanset under kjøretur i Haugesund sentrum. Han hadde flere enn 5 personer i bilen og avgjorde saken på stedet med et forenklet forelegg på kr 2.000,-.
 
 I tillegg fikk to bilførere hver sine forelegg på kr 4200,- for å ha kjørt i strid med skiltingen på indre kai. Der er det forbudt å kjøre om nettene.