lyd_illustrasjn

Mange tilfeller av høy musikk

Flere tilfeller av høy musikk i distriktet. Politiet oppfordrer folk om å ta mer hensyn.

Solen skinner over Haugalandet. Mange benytter anledningen til å være ute, noen til å dra i gang sosiale tilstelninger i nabolaget. Det siste kan by på problemer. Åpne vinduer i varmen gjør at lyden bærer lenger og forstyrrer nabolaget

-Det pene været har ført til at flere fester har vært utendørs eller med vinduer og dører åpne. Det kan være på sin plass med en oppfordring om å ta hensyn til nabolaget når en samles for sosialt samvær, sier operasjonsleder Jarle Utne-Reitan.

Det har i løpet av natten  vært flere tilfeller av klager på høy musikk både fra Stord, Haugesund og Karmøy. I noen av tilfellene har politiet hatt kapasitet til å dempe fester med høy musikk, i andre tilfeller har dette måttet vike for høyere prioriterte oppdrag.

I Haugesund sentrum har det vært svært mange mennesker ute på byen, men stemningen har vært god og det har vært få tilfeller av bråk.