geir_taharaldsen

Geir Tharaldsen skåret tre

Storskårer Geir Tharaldsen har virkelig funnet storformen. I kveld skåret han tre mål mot Askøy.

Allerede etter 30 sekunder kunne de fremmøtte på Åkra kunstgress jubel for skåring til hjemmelaget. Geir Tharaldsen prøver et innlegg. Ballen treffer en Askøyspiller og i mål. Dermed har Åkra fått en drømmeåpning på kampen.

Askøy yppet seg så smått i begynnelsen, men før det var spilt 10 minutter hadde Åkra doblet ledelsen. Denne gangen var Geir Tharaldsen sist på ballen.

Rufsete forsvarspill og noen merkelige dommeravgjørelser førte til at det ble en del store sjanser foran begge mål til tross for relativ laber kvalitet på pasningsspillet.

19 minutter ut i øyner bortelaget muligheten da Steffen Olsen reduserer til 2-1 men etter 30 minutters spill er Geir Tharaldsen nok en gang frempå og legger på til 3-1. Like før pase punkteres kampen. Lars Kristian Lund øker til 4-1.

2.omgang ble preget av dårlig presisjon fra begge lag, og ble på langt nær like sjanserik som 1.omgang.  Ingen av lagene klarte å skape de helt store mulighetene. 27 minutter ut i omgangen reduserer askøy igjen. Denne gangen på et svært tvilsomt tildelt straffespark.

Men Åkra har Geir Tharaldsen i form. Den notoriske målskåreren finner nettmaskene for tredje gang 4 minutter før full tid og fastsetter sluttresultatet til 5-2.

-Dette er viktige poeng for oss. Vi gjør en ok kamp, men mister konsentrasjonen utover i kampen. Jeg må likevel vøre fornøyd med resultatet i dag, selv om dommeren gjør sitt til å ødelegge kampen, sier Åkra-trener Bengt Førland.