joakim_vage_nilsen_1_0

Flere usikre til Stabæk-kampen

Ole Kristian Kråkmo er nytt navn på skadelisten. I tillegg er både Joakim Våge Nilsen og Nikola Djurdjic usikre til kampen mot Stabæk

Skadelisten til FK Haugesund er fremdeles lenger enn ønskelig. Denne uken føyde høyreback Ole Kristian Kråkmo seg til listen som er utilgjengelige for FKH-trener Jostein Grindhaug.

-Han pådro seg en strekk på baksiden av låret, og vi vet ikke hvor lenge han er ute. Han spiller ikke mot Stabæk, men håpet er at han skal bli klar til 16. mai-kampen mot Rosenborg, sier medisinsk koordiantor Rune Lothe

Joakim Våge Nilsen var for noen uker siden i Tyskland for å operere for Gilmor´s groin. Tidligere denne uken friskmeldte Våge Nilsen seg selv. Lothe karakteriserer likevel Våge nilsen som usikker.

-Han er enda ikke 100 prosent. Vi tar ingen risiko, og vil teste han før kampen, sier Lothe.

En annen spiller som skal testes før kampen er Nikola Djurdjic. Serberen har fått en belastningsskade på baksiden av leggen.

Tre spillere som definitivt ikk spiller kampen mot Stabæk er Are Tronseth, Jarle Steinsland og Juska Savolinen. Tronseth er tilbake i lett trening etter at han kastet gipsen i forrige uke. Jarle Steinsland ble også operert for Gilmor´s groin. I tillegg sliter han med en strekk i lysken. Juska Savolinen er fremdeles ute med langtidsskade. Eirik Mæland er også tilbake i lett trening etter at han ble operert.