arild_0

Tredje seier på rad

Avaldsnes åpnet sesongen med tap, men har deretter vunnet tre kamper på rad. I kveld noterte laget seg for en ny seier borte mot Mastra.

Avaldsnes manglet både Kent Michael Bøe (rødt kort) og Akos Kovrig (skadet) til kveldens kamp. Det gjorde likevel ikke noe for karmøylaget. Thomas Buberg gav Avaldsnes 1-0 til pause. Etter hvilen økte Einar Utvik jr og Mikal Hindal til 2 og 3-0 før hjemmelaget reduserte på straffe ti minutter før slutt.

-Vi gjør en defensivt god kamp, sier trener Arild Andersen. Vi har en god arbeidsmoral i laget nå, og det har gitt resultater, sier han. -I dag møter vi et lag som jeg tror kommer til å ligge litt under midten på tabellen. Det er viktig å vinne disse kampene om vi skal være med, sier Andersen. I en annen kamp i samme pulje spilte Havørn og Figgjo uavgjort 1-1.