skaanevik_blues

Teller ikke billetter

Sommerens Skånevik Bluesfestival blir større enn noen gang. -Den 15. festivalen i Skånevik må markeres skikkelig. Det sier festivalsjef Alf Warloe Christophersen til TVH Radio.

Selv om festivalen vokser, har arrangørene i Skånevik ingen ambisjoner om å ta opp konkurransen med landets største bluesfestival i Notodden. Warloe Christophersen sier det er viktig å ikke få «elefantsyke» og at musikken skal og må stå i sentrum.

-Tro mot røttene

Festivalen ønsker å være tro mot røttene, men velger oftere mer rocka og også yngre artister til å opptre. -Vi har nok blitt mer en musikkfestival og ikke en ren blues greie, sier festivalsjefen. Ønsket om å fomidle musikk og opplevelser vil likevel alltid stå i sentrum. -Hvis ikke, hadde jeg ikke giddet å holde på med dette, sier han.

Teller ikke billetter

Dersom du tror det er en nervøs Alf Warloe Christophersen som hvileløst går og teller solgte billetter, så må du tro om igjen. -Til journalistenes fortvilelse er jeg helt rolig på dette, og teller aldri billetter, sier han. Vi må bare sørge for å lage en god festival, og så får publkikum være dommer på om dette er noe de ønsker. -Så langt har det gått fint, sier Warloe Christophersen med et smil.

Selv tror han Foreigner og Journey blir de store trekkplastrene i år, men lover at selv om ikke alle artistene er like kjente på forhånd, vil mange av dem ha vunnet publikums hjerter etter sommerens opptreden i Skånevik.