cecilie_pedersen_3

Kjemper om VM-plass

Cecilie Pedersen er i disse dagene på landslagssamling for å kjempe til seg en plass i VM-troppen.

Det er kun 53 dager igjen til VM sparkes i gang i Tyskland. Der håper Pedersen å delta. Landslagssamlingen på Nadderud er en av mulighetene hun har til å kvalifisere seg til troppen. Feor etter en vinter med mye bråk rundt seg, ser ting nå ut til å ha roet seg. I dagens Dagblad forklarer hun årsaken til at overgangen til Arna Bjørnar gikk i vasken.

-Jeg fant ut at det ble for langt å pendle fra Sveio til Bergen. I tillegg måtte jeg skrive under på en toårskontrakt for at sponsorene skulle kjøpe meg ut av kontrakten med Avaldsnes. Men jeg ønsket ikke å binde meg for to år, sier Pedersen.

I løpet av vinteren har spekulasjonene rundt Cecilie Pedersen vært mange. Hun er blant annet blitt anklaget for å være grådig. Pedersen avviser at penger har vært avgjørende for henne.

Pedersen har i vinter vært permittert uten lønn fra Avaldsnes på grunn av uenighet rundt hennes situasjon i klubben. Landslagsspilleren trener ikke med klubben, men skal spille kampene for Avaldsnes. Pedersen påpeker overfor Dagblad at forholdet til Avaldsnes er blitt bedre i løpet av vinteren.

-Jeg har snakket ut med styret, så forholdet er ok. Det passer bra at jeg bare spiller fotball og ikke har kontoroppgaver i tillegg. Lønna er lavere, men det er sånn jeg vil ha det, sier Pedersen.