politi_huset_10

Narkotika og fyllerør

Hasj i buksa og fulle folk var noe av det politiet måtte ta seg av natt til søndag. Her er kortversjonen fra politiets egen logg.

Klokken 2313, mann og kvinne i 40-årene påtruffet i Haugesund sentrum. Klar markering fra narkotikahund indikerte befatning med narkotika, for mannes del, hadde oppbevart mindre mengde hasj i buksa tidligere på kvelden, og kvinnen hadde om lag ett gram i håndveska si. Begge to anmeldt for sin befatning med illegale stoffer, og stor anerkjennelse av så vel narkotikahund som hundefører med godt teft.

INNBRINGELSER, HAUGESUND
Klokken 0212, to personer(mann og kvinne i slutten av 30-årene) innbrakt til politiets drukkenskapsarrest etter at de nektet i ord og handling å fjerne seg fra et skjenkested som skulle stenge for natten. Ytterligere to personer anmeldes, men innbringes ikke, med utgangspunkt i samme forhold.