politiskilt_4_2

Natt med mangfold

Politiet driver ikke med samlebåndsarbeid på nettene, i politidistriktet kan det meste skje. Her er politiets egen logg fra natt til lørdag, der det rapporteres om alt fra en savnet kalv til hissige trailersjåfører.

2300            PROMILLEKJØRING – RV47, KVALA, HAUGESUND.

Patrulje fra UP innbrakte 26 år gammel mann fra Litauen som var mistenkt for å ha kjørt personbil i beruset tilstand på RV-47, Kvala. Mannen er registrert med tilsvarende forhold i 2008, men saken er den gang henlagt p.g.a. han ikke møtte til avhør, eller var å få tak i. Forelagt jourhavende jurist som besluttet mannen innsatt i varetekt p.g.a. unndragelsesfare.

2330            ORDENSFORSTYRRELSE OG TRUSLER, HAUGESUND SENTRUM.

En vekter i sentrum meldte at han ble angrepet av to menn, 22 og 32 år gamle, Begge ble brakt inn til politistasjonen og satt i drukkenskapsarrest, da de var beruset. Mennene mente vekteren hadde kjørt bilen sin opp på fortauet like foran dem og var sinte på ham for det. Vekteren på sin side opplyste at den ene av dem hadde slått etter ham og truet ham med vold. Mennene ble dimittert fra arresten kl 0230 og kan vente seg en anmeldelse.

2355            SAVNET KALV, HÅVIK – KARMØY.

            Gardbruker melder at han savner en sort kalv i området Håvik.

0130             ORDENSFORSTYRRELSE OG SKADEVERK,  ØLEN.

En ung mann i slutten av tenårene ble kjørt til drukkenskapsarresten i Haugesund, etter at han hadde deltatt i slagsmål og knusing av ei rute på en pub i Ølen. Mannen, som er fra Ølensvåg, var åpenbart beruset av alkohol og blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

0215            E39, JEKTEVIK – PROBLEMER FOR VEGARBEID PÅ STEDET.

Statens Vegvesen sine folk som arbeider på E39 ved Jektevik opplever stadig problemer med trafikanter som ikke respekterer at det er nattestengt på stedet. Et problem kan nok være at informasjonsskiltene er på norsk, men arbeiderne opplever at vogntog presser seg fram og lager farlige situasjoner, og stemningen har til tider vært opphisset. Arbeiderne bruker mye tid på mekling, og basen på stedet vil ta dette problemet opp med prosjektleder i Stavanger.

0245            ORDENSFORSTYRRELSE, SENTRUM, HAUGESUND.

En 20 år gammel mann ble innbrakt og satt i drukkenskapsarresten, etter at han i beruset tilstand innlot seg i slagsmål med en annen mann og dyttet bort flere personer som forsøkte å stanse ham. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.