img_0318

Drama i avaldsnesseier

Det ble dramatisk da Avaldsnes slo Havørn på hjemmebane i kveld. Skader, rødt kort og straffespark like før slutt var noe av ingrediensene.

Avaldsnes tok ledelsen vel midtveis i første omgang ved Einar Utvik jr. I en jevnspilt første omgang var hjemmelaget hakket bedre og ledet fortjent til hvilen.

Etter pause fortsatte det jevne spillet, men midtveis i omgangen ble storscorer Einar Utvik jr skadet i ankelen. Han måtte ut og hjemmelaget mistet noe av den offensive trusselen. Havørn fikk utligning med rundt et kvarter igjen og spille, og våknet litt til liv.

Fem minutter før slutt ble Akos Kovrig taklet og dommeren pekte på straffesparkmerket. Kovrig måtte ut med kuttskade. Olav Andre Skjelde gjorde ingen feil og gav hjemmelaget på ny ledelsen.

Temperaturen var høy i sluttminuttene og på overtid fikk Kent Mikal Bøe direkte rødt kort etter en stygg takling. Gjestene presset på, men Avaldsnes anført av en for dagen meget god spillende trener, Arild Andersen, holdt hjemmelaget unna, og sikret seg sesongens andre seier.