skjold_skuffet_2

Tap for Skjold, seier til FKH 2

Brann-rekruttene ble altfor sterke for Skjold, FKHs nest beste tok poengene mot Stord.

Skjold var ingen match for et ungt, men godt Brann 2 lag. Allerede fra start tok bergenslaget kommandoen og skapte flere store muligheter foran Skjold-målet. Til tross for et massivt overtak til gjestene tok det nærmere en hel omgang før de klarte å sette ballen i mål. Etter 37 minutter lykkes de imidlertid. Kjetil Kalve skåret for gjestene.

Etter pause gikk gjestene på ny i strupen på Skjold-spillerne. 2-0 kom syv minutter ut i omgangen. Hjemmelaget fikk imidlertid et lite håp om poeng da Eirik Langåker reduserte like etter. Det ble likevel kun med håpet. Brann-rekruttene viste at de hadde et ekstra gir å gå på, og avgjorde kampen med to raske skåringer til før det var spilt 60 minutter. Derifra og inn var det kun et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Skjold tapte tilslutt 8-1.

Målene i kampen ble satt inn av:
Brann: Kjetil Kalve (2), Bjarte Haugsdal, Nicholai Kristoffersen, Kittipong Plvemjai (3) og Morten Kvist.
Skjold: Eirik Langåker

FKH 2 havnet tidlig under mot Stord. Allerede etter 11 minutter satte Alfred Berge inn det første målet for hjemmelaget. Stord hadde bra kontroll mot FKH-rekruttene og etter 27 minutter doblet Jan Haukefær ledelsen til 2-0.

Etter en god 1.omgang fra vertene, skulle det hele snu. Allerede et minutt ut i 2.omgang får gjestene fra Haugesund straffe. Alexander Søderlund satte ballen sikkert i mål. 10 minutter ut i omgangen utlignet FKH 2 forspranget dag Søderlund igjen satte ballen i mål.

Gjestene kjørte tidvis over et til tider panisk Stordlag. To mål til av henholdsvis Eirik Ulland Andersen og Eivind Espeland fastsatte sluttresultatet til 4-2 til FKH-rekruttene, som fremdeles er ubeseiret i årets serie.