????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Alpineliten til Røldal

Hele den norske alpineliten med Aksel Lund Svindal i spissen kommer i morgen til treningssamling i Røldal.

Alpineliten skal i følge Hegnar Online være her frem til mandag.  Ved siden av Svindal er det Lars Elton Myhre, Truls Ove Karlsen, Kjetil Jansrud, Kristian Haug, Iver Bjerkestrand, Truls Johansen og Espen Lysdahl som er med på samlingen fra torsdag til mandag denne uken.

– Det blir elementtrening med fokus på posisjon, gli og hoppteknikk, forteller landslagstrener Håvard Tjørhom. De fleste kommer nok også til å gjøre unna en del testing av utstyret i forbindelse med samlingen, sier han til Hegnar Online.

 

Skiforbundets Einar Witteveen skal arrangere trenerkurs i alpint samtidig med at de beste samles denne uken, og det betyr at landslagssjef Håvard Tjørhom får mange hjelpere å støtte seg til under dagene i Røldal.

– Det er kjempefint at vi får med tolv mann ekstra på denne samlingen. Det er bra forhold i Røldal, men sommeren nærmer seg, så det kommer nok til å gå med en del salt i traseene når varmen er som verst. Da er det godt å ha noen ekstra folk i bakhånd, sier Tjørhom.