jarle_wee

Solid seier av Vard

Vard har fått en strålende åpning på sesongen. Etter tre kamper er laget fremdeles ubeseiret.

Med to seirer og en uavgjort innehar laget 2.plassen på tabellen. I går fikk Førde unngjelde på Haugesund stadion. Et godt og aggressivt Vardlag tok kommandoen fra start, og presset laget fra Sogn og Fjordane bakover på banen.
Det spillemessige overtaket skulle gi utelling. Etter 25 minutter får superveteran Jarle Wee muligheten. Han gir vertene 1-0.

Kun 6 minutter senere økte de ledelsen til 2-0. Rune Løvland viste at han har en følsom fot. Fra over 20 meter skrudde han ballen over muren og utagbart ned i hjørnet til Førde-keeperen.

Rødtrøyene har som målsetning å ligge blant de øverste lagene på tabellen i årets 2.divisjon. Mot Førde viste de at laget definitivt har noe der å gjøre. Kampen mot Førde var avgjort før dommeren hadde blåst til pause. Jarle Wee skåret sitt 2. og vards 3. mål for dagen i det 44 minuttet.

2. omgang bar preg av at kampen allerede var avgjort i vertenes favør. Tempoet sank betydelig, og det gikk stadig lengre tid mellom sjansene. Gjestene var aldri i nærheten av seier, og 15 minutter før slutt setter Simon Grov siste spikeren i en allerede lukket Førde-kiste da han fastsatte sluttresultatet til 4-0 med en vakker heading.