250411_kil_fyllingen_maal

Kopervik knuste Fyllingen

Kopervik ble minst to nummer for store for Fyllingen som ble sendt hjem med 1-4 i sekken. Dermed har Kopervik fått en god serieåpning med 7 poeng på tre kamper.

Det var gjestene som tok kommandoen fra start og skapte kampense første sjanse. Rune Solhaug i Kopervik-målet gjorde imidlertid en god inngripen, og i det påfølgende angrepet blir Eivind Grønningen felt innenfor 16-meteren. Dermed blåser dagens dommer straffespark, og Ingvar Karlsen sender hjemmelaget i føringen etter 13 minutt. 

Fyllingen jaktet utligning og skapte noen farligheter utover omganger, men nok en gang var det Kopervik som skulle få uttelling. Litt mot spillets gang blir Glenn Helge Thomsen spilt gjennom like før pause. Alene med keeper gjør han ingen feil og banker inn 2-0.

Etter pausen var det hjemmelaget som tok styringen i kampen. Begge lag kom til gode sjanser, men Kopervik var i det effektive hjørnet i dagens kamp. Drøye kvarteret etter hvilen slår Magnar Mathiassen et godt slått frispark. Inne i feltet rager Mikael Hårvik høyest og øker til 3-0.

Like etterpå var hjemmelaget på farten igjen. Etter litt frem og tilbake havner ballen ute på venstre kant. Ballen blir slått inn i feltet, og Son Van Vo stuper inn den definitive spikeren i Fyllingen-kista når han setter inn 4-0.

Fyllingen sko imidlertid få et trøstemål etter 67 minutt, men til ingen nytte. Dermed ender det 4-1 til Kopervik.