Leteaksjon under Karmsund bru. Leserbilde
Leteaksjon under Karmsund bru. Leserbilde

Avaldsnes vant uten Cecilie

Cecilie Pedersen spilte ikke for Avaldsnes i seriepremieren. Det gjorde ingenting for 1. divisjonsdebutanten som vant 2-0 hjemme mot fjorårets toppserielag Fløya.

Det begynner å bli litt av en farse rundt Cecilie Pedersen. Etter mye frem og tilbake sa hun onsdag i forrige uke at hun ville fullføre kontrakten med Avaldsnes. Bare noen dager senere kom beskjeden om at hun ikke ville spille mot Fløya.

-I helgen gav hun klubben beskjed om at hun likevel ikke ville spille seriepremieren, sier trener Jan Tore Jåstad.

Cecilie Pedersen selv sier at hun ikke trente med laget eller spilte kampen i dag på grunn av en liten muskelskade, men at hun er klar for å spille kampen mot Alta på fredag.

For avaldsnestreneren betydde ikke det så mye i dag. Han fikk se laget sitt vinne en fortjent seier i en jevnspilt kamp. Lene Telle gav hjemmelaget ledelsen 1-0 etter 37 minutter. 24 minutter ut i 2. omgang scoret den nigeriansek landslagsspilleren Maureen Mmadu på straffespark og sikret 2-0. Fløya fikk like etter en spiller utvist og Avaldsnes holdt på ledelsen ut kampen.

-Det var herlig med seier, sier Jåstad. Spesielt var det fint å se at vi henger sammen som et lag, sier han.

Avaldsnes debuterte dermed med seier i 1. divisjon damer, og allerede på fredag er det ny kamp, denne gang hjemme mot Alta.

Cecilie Pedersen saken er likevel neppe over. Etter det lokalsport har grunn til å tro, vurderes det om saken nå skal sendes over til forbundet for en avgjørelse ettersom Pedersen ikke var med på dagens kamp.