teh_5462-2_web

Tror på tøff kamp

FK Haugesund får skryt av LSK-trener Henning Berg.

I morgen tar han og Lillestrøm i mot FK Haugesund på Åråsen i det som blir 5. rundes første kamp. LSK-treneren tro ikke hjemmelaget vil få en enkel kamp

– Haugesund er et godt fotball-lag. Vi har sett begge bortekampene de har tapt så langt, mot Tromsø og Aalesund. I begge de to kampene fikk de dårlig betalt. Det samme var tilfelle mot Brann sist, sier Berg til Romerikes blad.

I fjor vant FKH kun tre kamper på bortebane. Også i år er laget spådd en tøff sesong, spesielt på bortebane. På Åråsen i april for ett år siden, tok de med seg et høyst fortjent poeng i kampen som endte 1-1.

– De hadde en god sesong i fjor totalt sett. Også da fikk de av og til dårlig betalt i bortekampene. I kampen på Åråsen ga de oss tøff motstand.

Thomas Sørum og spissmakker Nikola Djurdjic regnes som et av de beste spissparene i Tippeligaen, og skåret 23 mål tilsammens i fjor. Berg mener likevel at FK Haugesund har flere strenger å spille på enn bare et godt spisspar.

– De har et godt spisspar som samarbeider bra, og de spiller en veldig direkte still. Samtidig har de gode ballspillere både på midtbanen og i forsvar. På ingen måte et lag å ta lett på, sier LSK-treneren.

Lillestrøm stiller trolig med følgende lag i morgendagens kamp:
Stefan Logi Magnusson – Karim Essediri, Steinar Pedersen, Frode Kippe, Lars Kristian Eriksen – Erling Knudtzon, Stefan Gislason, Espen Søgård, Nosa Igiebor – Bjørn Bergmann Sigurdarson, Anthony Ujah.

Kampen starter kloken 16.00 og sendes på TV2 Zebra.