politibil_kveld_4

Politiloggen

Poltiet har hatt tre tilfeller av ordensforstryrelser og en legemsfornærmelse å ta hånd om i Haugesund natt til i dag. I politiloggen kan du lese om detaljene rundt disse.

ORDENSFORSTYRRELSE, 5528 HAUGESUND.

Poltiet fikk melding om en fest med mye støy og høy musikk fra leilighet i sentrum – melders barn får ikke sove. Patrulje til stedet, fikk avsluttet festen, leietaker, mann i midten av 20 årene anmeldes for ordensforstyrrelse og besittelse av liten bit Hasjisj som ble avdekket.

LEGEMSFORNÆRMELSE, SENTRUM, 5525 HAUGESUND.

En mann i midten av tjueårene ble pågrepet etter å ha slått mann i midten av 40-årene. Mistenkte hadde stått og slått i ei rute, før han slo til denne mannen i ansiktet slik at brillene hans ble ødelagt. Mistenkte satt i varetektsarrest, og anmeldes for skadeverk. Han var åpenbart beruset av alkohol.

ORDENSFORSTYRRELSE, 5525 HAUGESUND.

En mann i midten av 20-årene ble innbrakt fra et utested etter at vakter på stedet hadde pågrepet ham da han hadde angrepet en funksjonshemmet gjest. Mannen var beruset og blir anmeldt for ordensforstyrrelse. Han var åpenbart beruset av alkohol.

ORDENSFORSTYRRELSE, 5527 HAUGESUND.Tre menn, to i begynnelsen av 20-årene og en i begynnelsen av 30-årene, ble innbrakt og anmeldt av politiet for ordensforstyrrelse, ved at de alle hadde deltatt i slagsmål i Haugesund sentrum. Alle tre var åpenbart beruset av alkohol.