politibil_kveld_2

Politiloggen

Mens mange nyter påskesola og et par velfortjente fridager, må andre være på arbeid i hele påsken. Politiet er et av disse yrkene. Her er nattens politilogg.

LEGEMSBESKADIGELSE, RISØYBRUA, HAUGESUND
En 39 år gammel mann ble ved 2230-tiden pågrepet mistenkt for legemsbeskadigelse av en 41 år gammel dame ved at han dyttet henne over ende slik at hun pådrog seg skade i en ankel.

UNNLOT Å STANSE FOR KONTROLL, MC, KOPERVIK, KARMØY
En mannlig MC-fører nektet å stoppe for politiet på Karmøy da de ønsket å kontollere denne nærmere i går kveld. Politiet la seg bak mc’n og fulgte etter denne. Etter en lengre tur som gikk fra Kopervik, ut til Kvalavåg, og tilbake til Kopervik via ”Flyplassvegen”, stanset føreren utenfor sin egen bolig. Mannen, som er 40 år gammel er anmeldt for dokumentfalsk ved at han hadde satt skilt på på mc’n som ikke tilhørte denne. Hna ble også anmeldt for å ha unnlatt å stanse for kontroll.

BÆRING AV KNIV OG ULOVLIG BESITTELSE AV MEDIKAMENTER, KOPERVIK, KARMØY
Like etter midnatt pågrep politiet på Karmøy en 35 år gammel mann etter at han bar kniv på offentlig sted. Han hadde også ulovlige medikamenter på seg. Han ble anmeldt for begge forholdene.

I tillegg var det flere tilløp til slåsskamp i Haugesund sentrum i natt. Her er noe av det politiet tok hånd om.

ORDENSFORSTYRRELSE, PUB, HAUGESUND
Klokken 0037 blir en kvinne tatt med av politiet ettet at hun ikke gjør som dørvakten ved en pub forteller ehnne. I stedet sparker hun til dørvakten og skjeller vedkommende ut. Dermed våknet hun opp i politiets varetekt Skjærtosdag morgen.

ORDENSFORSTYRRELSE, SENTRUM HAGESUND
En 21 år gammel mann ble klokken 0144 tatt med av politiet etter å ha vært involvert i slosskamp i sentrum av Haugesund. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse og måtte overnatte hos politiet.

ORDENSFORSTYRRELSE, SENTRUM HAUGESUND
E tredje person måtte overnatte hos politiet etter at han like etter klokken 0130 kastet et glass ut fra et utested i sentrum i Haugesund. Politiet tok 21-åringen med seg, og han er anmeldt for ordensforstyrrelse.