ccecilie_stor

Pedersen fullfører i Avaldsnes

Cecilie Pedersen har i dag meddelt Avaldsnes at hun akter å fullføre kontrakten i klubben. Dette betyr at hun er aktuell for Avaldsnes i seriestarten mot Fløya 2. påskedag.

Det har vært møter mellom Avaldsnes og Cecilie Pedersen de siste dagene og det har nå endt opp med at hun og Avaldsnes fortsetter samarbeidet. Opplegget betyr blant annet at spissen har et alternativt treningsopplegg som gir best mulig effekt for å nå målet om en VM plass.

Dette vil blant annet innebære enkelte treninger med a-laget herrer, samt egne treninger med Lotfi Lazare.

Det har lenge vært et vanskelig forhandlingsklima mellom Pedersen og Avaldsnes, og det har vært jobbet med forskjellige løsninger, blant annet utleie til Lillestrøm. Nå skal imidlertid uenighetene være et tilbakelagt stadium og Pedersen er klar for å spille kamper for damelaget til klubben.