img_0305

Ventetiden over for Andreassen

FKH spiller Tor Arne Andreassen kunne ikke spille kampen mot Ålesund på grunn av forestående fødsel. Også under hjemmekampen mot Brann var han forberedt på å dra raskt om noe skjedde. I går kveld var ventetiden over.

Kl 1810 mandag kveld ble en gutt på ca 3,5 kg født, og Tor Arne Andreassen kan igjen flytte fokus fra barnefødsel til fotball.

Nybakt bestefar, Arne ”Bonden” Andreassen sier at alt står bra til med mor og barn. Det har vært en spennende tid, der ventetiden har vært lang, særlig ettersom det gikk 1,5 uker over termin, sier han.
 
Det har blitt litt lite søvn på Tor Arne i det siste, men nå når alt har gått bra så kan han fokusere for fullt på fotballen igjen, sier Andreassen.
 
2. påskedag er det ny kamp for FKH denne gang borte mot Lillestrøm