BERGEN  20100313.
Haugesunds  Joakim Våge Nilsen til h. i kamp med Branns Cato Guntveit  under eliteseriekampen mellom Brann og Haugesund på Brann stadion i Bergen lørdag som endte uavgjort 0-0. Brann i røde drakter. Aksjon. 
Foto: Marit Hommedal / SCANPIX

Våge Nilsen opereres i morgen

Joakim Våge Nilsen skal opereres for Gilmore's Groin i München i morgen, onsdag. FKHs venstreback har slitt med lyskeproblemer i flere uker, og ble i dag undersøkt av den tyske "mirakellegen" Ulrike Muschaweck.

Nikola Djurdjic var tilbake på banen på rekordtid etter å ha gjennomgått det samme inngrepet hos den tyske legen. Sportssjef i FK Haugesund, Asbjørn Helgeland, håper nå å få bømlingen tilbake på banen i løpet av fjorten dagers tid hvis alt går som det skal.

– Joakim er svært lettet over å ha fått en diagnose og gleder seg til å spille uten smerter, sier en fornøyd sportssjef til Mediehuset TVH.