waage_hansen

Vant uten å overbevise

Lars Waage Hansen og FKH 2 vant 5-0 over Skjold i kveldens kamp. Likevel overbeviste de ikke.

Skjold, som vant 4-3 mot Åkra forrige runde, ble ingen målestokk for FKH-rekruttene. Likevel var det gjestene som kunne tatt ledelsen etter bare 2 minutter. Lars Øvernes ser ballen treffe tverrliggeren.

Gjestene fra Grinde viste lysglimt de første fem minuttene. Deretter ble det svart. For etter fem minutters spill får Skjold en mann utvist etter at Aleksander Søderlund blir felt på vei igjennom. Deremed lå alt til rette for FKH-rekruttene.
Etter 12 minutters spill går hjemmelaget opp i ledelsen. Sten Ove Eike gjør ingen feil alene med Sindre Mehus og gir 1-0.

18 minutter ut i kampen holder det på å gå galt på ny. Igjen blir Skjoldforsvaret fraløpt av Aleksander Søderlund. Igjen må de ty til ulovligheter for å stoppe hurtigtoget.  Denne gangen nøyer imidlertid dommeren seg med gult kort, og Skjold får fortsette med 10 mann, en noe snill avgjørelse. Derifra og resten av omgangen var det imidlertid bom stopp for FKH2. Laget klarte ikke å sette fart på ballen og de var upresise i oppbyggingsfasen. Et hardtarbeidende Skjoldlag klarte dermed å holde unna ut omgangen.

2.omgang ble heller ikke noen festforestilling. Skjold la seg lenger bak på banen, og FKH 2 slet med å trenge gjennom. 8 minutter ut i omgangen lykkes hjemmelaget. Lars Waage Hansen legger fint på til 2-0.

Mange trodde da hjemmelaget skulle kjøre over et redusert Skjoldlag. Det klarte imidlertid ikke FKH2. Pasningene ble for upresise og flere ganger spilt laget fint frem til det avgjørende trekket, for så å mislykkes foran mål.

Med 11 mot 10 spillere dominerte FKH-rekruttene banespillet i lange perioder. 10 minutter før full tid er det slutt for slitne Skjold-bein. Lars Waage Hansen skårer sitt andre for dagen og legger på til 3-0. Kun 3 minutter senere er det duket for 4-0.

Banens laveste spiller, Jan Inge Haringstad header kontant i mål etter et presist innlegg.
FKH-rekruttene fik stadig større rom å boltre seg i. 2 minutter før slutt er Lars Waage Hansen på ferde igjen. Han fastsetter sluttresultatet til 5-0 til FKH2.

-Vi er ikke gode i denne kampen. Tempoet er for lavt og vi er for upresise, sier Tor Martin Hegrenes etter kampen.