politibil_kveld_1

Slåsskjempenes natt

Natt til søndag ble en travel affære for politiet, som melder om gjentatt bråk og slagsmål på Karmøy og i Haugesund. Her er politiets egen logg.

Ordensforstyrrelse Kopervik sentrum

En åpenbart beruset mann i slutten av 20-årene ble innbrakt av patruljen og satt i drukkenskapsarresten,  etter at han hadde innlatt seg i slagsmål med to andre personer. Mannen vil bli anmeldt.  Han blir trolig løslatt i løpet av i løpet av formiddagen.

Kl 0255 Ordensforstyrrelse i Haugesund sentrum

To berusede menn på henholdsvis19 og 21 år ble innbrakt av en av patruljene og satt i drukkenskapsarresten,  etter at de begge hadde vært involvert i slagsmål i Haugesund sentrum. Begge blir anmeldt for ordensforstyrrelse og forventes løslatt i løpet av formiddagen.

Kl 0300 Ordensforstyrrelse i Åkrehamn

Det startet med klage på høy musikk fra en tomannsbolig i Åkrehamn. Patruljen meldte kl 2345 at de var på stedet, og da vedkommende, mann i slutten av 20 årene var registrert med tilsvarende klage i januar, ble han gjort oppmerksom på at han ville bli anmeldt. Kl 0130 kom det ny klage på høy musikk fra samme tomannsbolig, men det viste seg nå å være hos naboen. Naboen, en  i slutten av 20-årene, ble gjort kjent med anmeldelse. Flere av festdeltagerne på stedet gav uttrykk for sterk misnøye med politiet, og den mest aktive av dem var mannen fra første forhold. Han fremstod som lettere beruset, men forklarte patruljene at så snart de forlot stedet ville de forsette å feste på samme vis. Han ble forsøkt rettledet flere ganger, men holdt fast på sitt utsagn, og ble av den grunn tatt med til drukkenskapsarresten i Haugesund.

Kl 0317 Slagsmål i Haugesund sentrum      

Politiet fikk melding om at to personer var slått ned ved søndre Parkeringshus i Sørhauggata. To menn i 40-årene fikk skader i ansiktet og måtte til legebehandling. Gjerningsmannen var forsvunnet da politiet ankom, men navnet er kjent og han vil bli kontaktet.

Kl 0324 Slagsmål i Haugesund sentrum         

Politiet fikk melding om at en person var blitt slått ned ved bensinstasjon i Karmsundgata. Ambulanse kom først til stedet, så en bevisstløs mann, men venter på politiet p.g.a. amper stemning. Politiet kom til stedet kl 0335, og oppdaget at til sammen tre personer er angrepet av en annen mann, som hadde stått i matkø på stedet. Mistenkte hadde forlatt stedet, men navnet er kjent for politiet, og han vil bli kontaktet.

Kl 0330 Slagsmål i Haugesund sentrum         

Politiet fikk melding om slagsmål mellom fire personer ved lyskrysset på Flotmyr. En patrulje kom til stedet og fikk opplyst at to menn hadde fulgt etter tre gutter og ”gått løs på dem”. To av guttene, 19 og 20 år, fikk slag i ansiktet og vil anmelde de ukjente gjerningsmennene,  som løp fra stedet da de forstod at politiet var varslet.