politibil_kveld_0

Lekepolitimann med “laser”

En mann som så ut som han skulle på karneval hører til det mer kuriøse i politiloggen natt til lørdag. Mannen lekte i fullt alvor trafikkpoliti på Avaldsnes i natt.

Politiet fikk i natt flere meldinger om en mann i gul vest som stod og pekte på passerende bilister med en gjenstand ved Rv 47 ved Avaldsnes. Patruljen som rykket ut traff en mann iført caps merket sheriff, gul vest merket UP og med en lekelaser i hånden. Mannen opplyste villig at han bodde like ved, og at han syntes politiet hadde alt for sjelden kontroller på strekningen, der alt for mange i følge mannen kjørte for fort. Politiet på sin side hadde lite sans for mannen som hadde tatt både loven og en lekelaser i egne hender. Lasermannen ble beordret hjem.

Det hører med til historien at lekepolitimannen ikke kunne  skylde sin barnslige oppførsel på sin unge alder. Mannen var i 50-årene.