Åkra fikk revansj

Tre mål av Geir Tahraldsen sikret tre poeng til Åkra

Stord måtte finne seg i å være favoritter i kveldens kamp mot Åkra. I cupen vant nemlig Stord hele 8-0 mot nettopp Åkra. Hjemmelaget hadde dermed to ting å revansjere. Cuptapet, og det at de tapte poengene på overtid i seriepremieren mot Skjold.

Og allerede to minutter av 1. omgang lykkes det for hjemmelaget. Måljeger Geir Tharaldsen legge ballen sikkert i mål. Etter sjokkåpningen roet kampen seg betraktelig. Ingen av lagene klarte å produsere de helt store mulighetene. Ikke før kampen er 22 minutter gammel. Da blir stord tildelt straffespark. Alfred Berge er sikker fra 11 meter.

 Resten av omgangen ble en jevnspilt affære.

Innleide Beau Molenaar fikk flere ganger vist at han fremdeles kan sine saker bra mellom stengen. Men det var likevel Åkra som kunne går til pause med ledelse. Også denne gangen kom skåringen fra krittmerket. Geir Tharaldsen er sikker og skårer sitt andre mål for dagen.

Begge lagene satset offensivt i 2. omgang og oppgjøret åpnet seg mer opp. Etter 77 minutter er  det kalrt for Åkras og Geir Tharaldsens tredje mål for dagen. Åkra får tildelt frispark rett utenfor 16 meteren. Goalgetteren setter ballen fint over muren og ned i nærmeste hjørne.

Sluttminuttene ble preget av enorme sjanser til begge lag, uten at de lyktes med å skåre flere mål. Åkra vinner demed 3-1 i sin første hjemmekamp i årets sesong