branzaeg_0

Fra radio til Robinson

Radioprofil Lisa Lien har skiftet beite. Nå skal hun hjelpe Christer Falck på Robinsonekspedisjonen.

Når opptakene til Robinsonekspedisjonen starter om to uker er Lisa Lien med på lasset. Den 27. april starter hun som programlederassistent for TV-profilen og den første vinneren av Robinsonekspedisjonen, Christer Falck.

-Jeg gleder meg noe enormt, og det skal bli et eventyr å være med på en så stor produksjon som Robinson, sier Lien.

Robinsonekspedisjonen er en av realityseriene som har gått lengst på norske tv-skjermer, og har flere hundretusen seere hver uke. Opptakene til serien starter i månedskiftet april/mai. Lien kan imidlertid ikke si hvor turen går. Hun kan likevel love at det blir eksotisk.

-Det er hemmelig hvor det er, men jeg kan si så pass at opptakene ikke er på Nordpolen, sier Lien.

Hun ble kjent med Falck gjennom sin jobb som programleder. De to holdt kontakten i ettertid, og da Robinsonstjernen inviterte henne over var hun ikke sen om å takke ja.

-Det var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Robinson er en av de største tv-produksjonen i landet, sier Lien.

I seks uker skal hun ha en hytte og en sovepose som sitt hjem, og dele rom med en annen jente. Lien, som allerede har flyttet til Oslo, håper jobben på robinsonekspedisjonen vil gi henne flere muligheter på tv-skjermen.

-Jeg ønsker å jobbe på tv. Dette vil være en fin døråpner, sier Lien.

En av oppgavene Lien vil få under opptakene er å hjelpe programleder Christer Falck med manuset. Falck mener Lien har mye å bidra med.

-Lisa har en vesentlig rolle. Hun blir en av mine viktigste sparringspartnere under ekspedisjonen, sier Falck.

Programlederen, som vant ekspedisjonen i 1999, mener Lien har et stort potensiale. Han vil bruke tiden til å introdusere Lien for sine kontakter. Falck spår en lysende tv-karriere for den tidligere radioverten.

-Jeg er imponert over energien og utstrålingen hennes. Jeg ønsker å gi henne muligheten til å lære hvordan ting fungerer på tv. Målet er at hun på sikt skal bli en TV3-profil, sier Falck.

Årets ekspedisjon går til Filippinene.