grindhaug_135449o

FKH i bunnstriden

FKH-trener Jostein Grindhaug får slakt for sitt kampantrekk. Grindhaug plasseres i bunnstriden, men antrekket holder likevel til sikker plass på Tippeligaens klestabell.

Under overskriften ”Vandrende reklameplakat” gir moteekspert Marianne Jemtegård i dagens Dagbladet antrekket til Grindhaug det glatte lag. Hennes beskrivelse av kampdressen er følgende: ”Her har vi svære baggy varianter av grilldressen. Igjen, det blir litt mer som en vandrende reklameplakat for sponsorer enn for laget”. Jemtegård gir Jostein Grindhaugs antrekk terningkast to.

Terningskastet er på nedre halvdel, men plasserer likevel Grindhaug på sikker plass, sammen med Odd Grenland-trener Dag-Eilev Fagermo.

Til tross for en noe flatterende karakter er det tre trenere som kler seg verre. Harald Aabrekk, Kjetil Rekdal og Egil ”Drillo” Olsen får alle terningkast 1.

Hadde klesdrakten avgjort Tippeligaen hadde årets seriemester vært Molde og Ole Gunnar Solskjær. Han får terningkast 6. På delt sølvplass kommer i følge Dagbladet Vålerengen-trener Martin Andresen og Tromsøs trener Per Mathias Høgmo.