bilde 3

Se hva vi fant på nettet

De som er på jakt etter å leie en leilighet i Haugesund må regne med å måtte punge ut i alle fall 5000 kroner i måneden. Vi fant en leilighet i hordalandsgaten på finn til bare 1 krone måneden i leie.

I følge annonsen på finn.no er den 110 kvadratmeter store leiligheten både lys og romslig. Den har stor gjennomgående stue/åpen kjøkkenløsning. Fra stuen har den utgang til solrik vest-vendt balkong. Badet er fliselagt og leiligheten har fire soverom. Alt dette, i følge finn.no, for 1 krone per måned i leie.

Men, tror du det er for godt til å være sant, ja så er det nok det. For da tvh.no tok kontakt med utleier bare lo han da han ble konfrontert med leieprisen på 1 krone. Selgeren, Mustafa Gigic, opplyser at han var usikker på prisen. Derfor ble den satt til 1 krone. Han kan også opplyse at mange har tatt kontakt for å forhøre seg om leiligeheten. Alle får samme svar.

-Prisen er 10000 kroner i leie, og ikke 1 krone, sier han.

her