bil_1

Godt besøk på bilmessen

Rundt 3000 personer besøkte i bilmessen i Vardhallen i helgen.

-Jeg var spendt før messen, og er overrasket over hvor mange som har vært innom, sier styreleder i Bilbyen Haugesund AS, Leif Gunnar Rørvik.

Under fjorårets messe solgte utstillerne totalt 80 biler. Salgstallene for årets messe er enda ikke klare, men Rørvik har et inntrykk av at utstillerne er godt fornøyd med responsen. Selv har han solgt tre biler på messen.

-Målet før helgen var å selge 100 biler totalt. Jeg vet ikke hvor mange vi har solgt til nå, men erfaringsmessig blir den neste uken ekstremt travel. Mange kjøpere trenger litt tid på seg før de investerer, sie r Rørvik.

Han innrømmer at det nok er enklere å selge bil på messen enn det vil være tilvanlig.

-Mange kunder kommer langveisfra for å se på bil. Da er det veldig greit at de slipper å gå til mange forskjellige  forhandlere, men finner alt på et sted, sier Rørvik.

I helgen ble det arrangert to forskjellige messer, en båtmesse og en bilmesse. Rørvik tror ikke besøkstallene er blitt påvirket negativt av dette, heller det motsatte.

-Folk er nysgjerrige på begge deler. Jeg tror mange av de som har vært å sett på båt også finner veien til bilmessen, sier Rørvik.