cecilie_pedersen_2

Endrer navn etter påtrykk fra NFF

Norges Fotballforbund (NFF) liker dårlig at Cecilie Pedersen, i privat regi, inviterer til landslagsakademi for lokale fotballspillere. De har derfor gitt beskjed om at Pedersen må endre navnet på fotballsamlingen.

NFF sier at det er klart misvisende av Pedersen å bruke navnet landslagsakademiet.

-Dette er ikke et tiltak i regi av NFF og de aldersbestemte landslagene. Vi vil derfor ta kontakt med Cecilie Pedersen og andre involverte aktører å be dem endre navnet på samlingen nå i april og eventuelle fremtidige tiltak, sier informasjonsrådgiver Yngve Haavik i NFF. 

Det er viktig at de påmeldte spillerne får et korrekt bilde av hva de faktisk skal delta på, sier Haavik.

I ettermiddag kom følgende melding fra NFF og Yngve Haavik: -Vi har tatt kontakt med Cecilie Pedersen, og vi er tilfreds med at hun vil sørge for at navnet blir endret, slik at de påmeldte spillerne får et korrekt bilde av hva de faktisk skal delta på, sier Haavik.