cecilie_pedersen_1_0

Vil leie Pedersen

Lsk Kvinner har ikke gitt opp Cecilie Pedersen.

Toppserielaget håpet i det lengste på en permanent overgang  for Cecilie Pedersen. Men da overgangsvinduet stengte ved midnatt den 31. mars var enda ikke en avtale i havn. Dermed er Cecilie Pedersen fremdeles Avaldsnes-spiller. Kristin Berg i Lsk Kvinner opplyser til tvh.no at de til tross for dette langt ifra har gitt opp landslagsesset.

-Vi har hatt en dialog med Avaldsnes angående utleie av Cecilie Pedersen. Jeg har sendt en epost med en konkret forespørsel, sier Berg.

I følge overgangsreglementet kan Cecilie Pedersen selges til en annen klubb, men da kan hun bare signere en amatørkontrakt med sin nye klubb. Daglig leder i Avaldsnes, Norvald Kaldheim, bekrefter at klubben har mottatt en forespørsel angående utleie, men at reglene ikke tillater et utleie. Dermed var det heller aldri en aktuell problemstilling.

-Slik saken er i dag er hun Avaldsnes-spiller. Hun har en kontrakt med oss, og vi bør kunne forvente at hun oppfyller kontraktsvilkårene, sier Kaldheim.