Sunniva Håland synes det er trist at taket har blåst av, men hun er mest glad for at ingen personer ble skadet. Foto: Ann Kristin Andreassen
Sunniva Håland synes det er trist at taket har blåst av, men hun er mest glad for at ingen personer ble skadet. Foto: Ann Kristin Andreassen

Dårlig serieåpning av Kopervik

Kopervik spilte en dårlig kamp i serieåpningen mot Øystese. Karmøylaget klarte bare uavgjort hjemme på Åsebøen.

Flestparten av de drøyt 200 fremmøtte angret nok litt etter de hadde sett 90 minutter med fotball på Åsebøen. Kopervik serieåpnet mot Øystese, og det ble alt annet enn en festforestilling. Øystese gjorde det de kunne for å drepe tempoet i kampen. Samtidig hjalp det lite at lite fungerte for hjemmelaget. Det var upresist, temposvakt og labert over hele linja.

I løpet av 90 minutters fotball klarte hjemmelaget bare å produsere en kvalifisert målsjanse. Den kom etter 55 minutters spill. Øystese klarte aldri å bli farlige foran mål, og var nok godt fornøyd med 1 poeng.