avaldsenseditcecilie_0

-Alt jeg vil er å spille fotball i Toppserien

Cecilie Pedersen har ikke ønsket å uttale seg om overgangsbråket hun har havnet i. Hun håper en overgang går i orden før VM i sommer.

Konflikten mellom Avaldsnes og Cecilie Pedersen virker relativt fastlåst. Det er flere måneder siden hun trente med klubben, og Avaldsnes har ikke lykkes å komme til enighet med andre klubber om en overgang. I en SMS til tvh.no skriver Pedersen at hun enda ikke vet hvilken klubb hun skal spille fotball for.

I går signerte Avaldsnes den nigerianske landslagsspilleren Maureen Mmadu. Til tross for forsterkningen går Pedersen likevel langt i å antyde at hun ikke kommer til å spille fotball for Avaldsnes.

-Alt jeg vil er å spille fotball i toppserien, skriver hun i en sms. Samtidig opplyser hun at hun har lyst til å vente med å uttale seg mer om saken frem til situasjonen rundt  henne er avklart og har roet seg.

I juni arrangeres fotball-VM for kvinner i Tyskland. Der håper Cecilie å delta. Kvinnelandslagstrener Eli Landsem sier det begynner å haste for Pedersen.

-Det beste for henne er å få et kamptilbud snarest. Klarer hun ikke å skaffe seg en klubb bør hun spille fotball i Avaldsnes, sier Landsem.

Hun avviser likevel ikke at Cecilie Pedersen kan være aktuell for VM selv om hun ikke har en kamparena frem til sommeren.

-Da har hun to samlinger i mai til å overbevise nok til at hun blir tatt med i troppen, sier Landsem.